آنتی اکسیدان ها(کافئین ،ویتامینCو…)در بدنسازی نزدیک به زمان تمرین
آنتی اکسیدان ها(کافئین ،ویتامینCو…)در بدنسازی:طی پژوهش هایی که در طی دهه اخیر انجام شده در رابطه با اثرات مصرف انتی اکسیدان ها نزدیک زمان تمرین انجام شده است.
یکی از رایج ترین ها مصرف ویتامین C بصورت های قرص جوشان و نوشیدنی ورزشی ومکمل و غیره از یک جهت مصرف آنتی اکسیدان ها جهت کاهش التهاب،کاهش غلظت خون، کاهش خستگی و بهبود ریکاوری و غیره رایج هست، از یک جهت تحقیقاتی درباره تاثیراتش در رابطه با کاهش رشد عضلات و بهبود قدرت اشاره داشته اند. چطوری این دو رو کنار هم بذاریم؟ در مطالعات دوزهای بالای ویتامین C نزدیک هزار میلیگرم روزانه مصرف شده است. نکته دوم نزدیک تمرین مصرف شده اند. بنابراین یا دوز پایینی از ویتامین C زیر پانصد میلیگرم را نزدیک تمرین مصرف کنید، یا اگر دوز مصرفی بالاست نزدیک تمرین مصرف نکنید. کراتین بدون شک مکملی است که اگر منطقی و در حد مکمل ازش توقع داشته باشید، در هر دورانی افزایش وزن یا کاهش وزن قابل مصرف هست، بستگی به شناخت شما از این مکمل دارد. لزوما نیازی به بارگیری مکمل ندارد، مصرفش در دوز پایین نیاز به استراحت ندارد. دوز منطقی مصرف در طولانی مدت دو الی پنج گرم در روز است.
مصرف کافئین در بدنسازی

کافئین مکمل بینظیر در کاهش خستگی مرکزی و محیطی است. هم با تاثیراتش بر سیستم عصبی و هورمونی و هم با اثرگذاری بر غلظت کلسیم درون سلولی، در افزایش تعداد تکرارهای شما، کاهش افت قدرت در انتهای تمرین، بهبود چربی سوزی و افزایش متابولیسم ایفای نقش می کند. دوز روزانه آن را زیر سیصد میلیگرم در روز حفظ کنید. هر شش الی هشت هفته مصرفش را سه الی چهار هفته قطع کنید .
مصرف تیاکرین در بدنسازی

تیاکرین، مکملی که به گیرنده های ادنوزین متصل شده، اثرات شبه کافئین از نظر خستگی مرکزی ایجاد می کند. اما با این تفاوت که مانند کافئین، طبق ادعای مطالعات سازگاری و عادت رخ نمی دهد لذا سطح انرژی شما حین تمرین پس از چندین هفته مصرف افت پیدا نمی کند. و در نهایت تیاکرین همانند کافئین اثر مستقیمی بر چربی سوزی ندارد.