چربی های احشایی چیست؟
چربی های احشایی در بافت های شکم چیست : در برخی موارد دیده میشود که ورزشکاران پک دارند اما شکم آن ها خیلی برجسته میباشد و چاق دیده میشود.
چربی که به دور کبد،کلیه،و سلیر ارگانهای داخلی میچسبند و در پشت چربی های زیر پوستی پنهان شده اند و عامل تمامی سکته های قلبی و مغزی هستند و خطرناک تربن نوع بافت چربی که با هیچ رژیم و ورزشی از بین نمیروند.
بسیاری از ورزشکاران میپرسند دلیل این موضوع چیست؟ چرا ورزشکارانی که بدنشان کاملا کات میباشد و در صد چربی آن ها زیر 5 درصد میباشد شکم های برجسته ای دارند مانند انسان های چاق؟
مصرف بی رویه داروها و انواع و اقسام و چربیسوزها ، پپتایدها و استروئیدها که در میان ورزشکاران و مربی نماهای ایرانی به راحتی رد و بدل میشود.
در متن زیر از علت های آن را برای شما ورزشکاران و دوست داران رشته بدنسازی پرده برداری
رزیستین یکی از هورمونهای پپتایدی غنی از سیستئین است که در انسان از بافت چربی ترشح میشود.
نشان داده شده است که رزیستین تولید LDL در سلولهای کبدی انسان را افزایش میدهد و گیرندههای LDL در کبد را کاهش میبخشد. درنتیجه متاسفانه ، کبد کمتر قادر است تا کلسترول را از جریان خون پاک کند.
نتیجه نهایی ترشح رزیستین افزاش سطح خونی باعث بروز بیماری های خظرناکی در بدن انسان میشود.
رزیستین یکی از نشانگرهای التهابی پیشگویی خطر آرترواسکلروزیس(آرترواسکلروزیس یک بیماری قلبی است که باعث گشاد شدن دیواره رگهای خونی شریانی و در نتیجه تشکیل چربی هایی که پلاک نامیده می شوند) در انسان میباشد.
بالا بودن میزان رزیستین در خون موجب ناتوانی داروهای استاتین در کاهش کلسترول خون بیماران میگردد.
و از طرفی میزان رزیستین همراه با تجمع چربی احشایی افزایش می یابد،لذا برای بیماران چاق طبیعی است که میزان بسیاربالایی رزیستین داشته باشند.
و در آخر سطوح سرمی بالای رزیستین با مقاومت به انسولین ، میزان بالای کلسترول تام،کلسترول LDL و تری گلیسرید در بیماران ارتباط دارد.
و اوج بدبختی دقیقا آنجایی است ک بدانید مصرف انواع پپتاید ها و چرببسوزها سبب افزایش سطوح رزیستین سپس باعث افزایش چربی های احشایی در بافت های شکم در نهایت نابودی کامل بدن میشود.
اما این بدین منظور نیست که همه ی ورزشکارانی که شکم بزرگی دارند دلیل آن چربی های احشایی است ، برخی از پزشکان و مربیان روز دنیا با انجام آزمایش میان برخی از مورد های خاص گفته اند که به دلیل حجم زیاد غذای مصرفی فقط حجم معده آن ها افزایش یافته است و اصلا خبری از چربی های احشایی نیست.